تعمیرات ظروف تفلون و نسوز در رشت جنس پایه ظروف تفلون از چیست؟ در دهه های اخیر نقش ظروف تفلون به عنوان یکی از ظروف کاربردی که باعث آسان تر شدن آشپزی شده است قابل انکار نیست. ظروف تفلون با ویژگی های منحصر به فرد خود، لذت یک آشپزی ناب و راحت را به ارمغان […]
تعمیر حرفه ای ظروف رویی در رشت راه تشخیص قابلمه رویی از قابلمه آلومینیوم در چند سال اخیر یک جریانی به راه افتاده که بر اساس طب سنتی یا شبه علمهای دیگر، بسیاری افراد به وسایل قدیمی و روشهای قدیمی رجوع میکنند. این موضوع درباره آشپزی و آشپزخانه کمی پر نگ تر هم هست. با […]
بازسازی ظروف تفلون، رویی و نسوز در رشت چه ظروفی را در ماشین ظرفشویی نباید شست؟ قابلمهها و تابههای چدنی یک مزیت مهم استفاده از ظروف چدنی، روکش نچسب آنها است. سطح نچسب آنها باعث شده است که قابلمهها و تابههای چدنی در لیست ظروفی که نباید در ماشین ظرفشویی گذاشت، قرار بگیرند. چرخه شستوشوی […]
تعمیر ظروف روی در رشت تعمیر ظرفهای روی به دلیل قیمت بالای آنها دارای توجیه اقتصادی می باشد. ظروف روی یا ( روحی ) در گذشته بخش اعظم ظروف را در هر آشپزخانه ای داشتند. عنصر روی رسانا و منتقل کننده حرارت است به همین دلیل برای تولید ظروف خانگی استفاده می کردند. اما اکنون ظروف […]
تعمیرات ظروف رویی در رشت نقش “روی” در خنثیسازی عوامل و فلزات سمی واردشده به بدن (مثل سرب یا سایر فلزات سنگین که در شهرهای آلودهای مانند تهران مرتباً به بدن وارد میشوند) اهمیت این ریزمغذی را زیادتر میکند؛ به این جهت استفاده از “ظروف رویی” میتواند مفید باشد. در چه ظرفی غذا بپزیم و […]
تعمیرات حرفه ای ظروف تفلون در رشت تفلون چیست ؟ یک فلوئوروپلیمر مصنوعی یا سنتتیک از تترافلوئورواتیلن است که کاربردهای بسیار فراوانی دارد. تفلون ، نامی برای وسایل خانگی است که مترادف وسایل پخت و پز نچسب و دیگر روکش های نچسب شده است. به هر حال تفلون نام یک برند است و به عنوان نامی تجاری برای شرکت چمرز (به […]
تاریخچه ظروف گرانیتی و ظروف نچسب / مرکز تعمیرات ظروف گرانیتی در رشت تاریخچه استفاده از ظروف فلزی به سالیان دراز برمیگردد . اما ظروف نچسب سابقه ای بیشتر از 60 سال ندارند . تفلون ، اولین ماده نچسب در سال 1960 به صورت کاملا اتفاقی اختراع شد . ماده تفلون به اختصار PTFE نام […]
تاریخچه ی اختراع تفلون یکی از ابزارهای اصلی آشپزی که از قدیمالایام به اشکال گوناگون و با جنسهای مختلف از سوی بشر مورد استفاده قرار گرفته، انواع قابلمه و ظروف پخت غذا است. قدمت ظروف، به دوران ماقبل تاریخ (دوران پیش از اختراع خط که انسان هنوز قادر به ثبت و گزارش زندگی و دستاوردهای […]