بازسازی باکیفیت ظروف تفلون در رشت آیا به دانستن اینکه چگونه یک تابهی نچسب که خاصیت نچسب خود را از دست داده به حالت اول بازگردانید، علاقمندید؟ اگر بودجهی محدودی دارید، دانستن اینکه چگونه تابهی خودتان را به حالت اول برگردانید کمک میکند پسانداز کنید؟ بازگرداندن تابهتان به حالت اول یعنی نهایتا لازم نیست مدام […]
چرا تفلون نچسب است؟ معیارهای اصلی در انتخاب ظروف غذایی الف- معیارهای داخلی(مربوط به خود ظرف) 3 مساله مهم در انتخاب ظرف غذا باید مدنظر قرار گیرد: 1- فعل و انفعال مادّی ظرف و غذا ظرفی که برای طبخ یا نگهداری مواد غذایی به کار میرود یا نباید با مواد غذائی وارد فعل و انفعال […]
آیا استفاده از ظروف نچسب خطرناک است؟ مردم در سرتاسر دنیا از قابلمهها و ماهیتابههای نچسب برای پختوپز استفاده میکنند. ظروف نچسب برای پخت پنکیک، سرخکردن سوسیس و تخم مرغ بسیار مناسب است، درواقع باید گفت ظروف تفلون برای پخت انواع غذاهای سرخکردنی گزینهی خوبی است. اما بحثهای زیادی در مورد پوششهای نچسبی مانند تفلون وجود دارد. برخی […]
فرق ظروف تفلون و سرامیک ظروف سرامیک سرامیک جنس جدیدتری در دنیای ظروف نچسب است. به نظر می رسد که ایمن ترین گزینه است و همین طور بیشترین سازگاری را با محیط زیست دارد. سرامیک عاری از هر گونه جنس تفلونی می باشد. پوشش های سرامیکی به طریق گوناگونی ساخته می شوند و رنگهای مختلفی […]
بازسازی تفلون رشت ظروف تفلون به عنوان ظروف نچسبی که امروزه دارای بازار تقاضای بسیاری هستند شناخته می شوند. این ظروف دارای فناوری ساخت منحصر به فردی می باشند که باعث شدند سختی کار با ظروف در آشپزی آسان شود. به لحاظ ساختار شیمیایی ظروف تفلون نوعی پلی مر محسوب می شوند. پلیمر ساختاری است […]
بازسازی ظروف گرانیتی در رشت مقدمه یکی از اساسیترین اصول برای داشتن یک سبک زندگی سالم، استفاده از مواد غذایی تازه و اُرگانیک است. اما ظروفی که در آنها غذا میپزیم چطور؟ در گذشته از ظروف مسی برای پخت غذا استفاده میشد که خواص بسیار زیادی نیز داشت اما همواره مشکل چسبیدن غذا به آنها […]